zoofirma.ru

Încă o amintire s-a adunat în buchetul ce-l vom răscoli mereu. A răsunat ultimul sunet al clopoțelului pentru absolvenții gimnaziului, promoția 2018, lăsând pe băncile școlii amintiri..... 

 

    Elevii, profesorii și părinții au fost copleșiți de emoții pline de bucurie, dar și de tristețe în același timp. Atmosfera de sărbătoare a dominat gimnaziu, fiind animată de festivitatea dedicată ultimului sunet. 
     Sărbătorea a fost marcată printr-un vals dansat de absolvenții gimnaziului. Cuvânt de felicitare pentru elevi a avut dna Elena Boldurescu, directorul gimnaziului care a menționat activitatea celor mai buni absolvenți și elevi, oferindu-le diplome dar și premii cu sprijinul Asociației Obștești a părinților din gimnaziu. 
       Din partea părinților absolvenților cu o urare a venit dna Horoian Tatiana și dna Șchiopu Nadejda, ele au mulțumit profesorilor pentru că zi de zi au fost alături de copii, i-au îndrumat în viață, i-au învățat și le-au împărtășit cu bucurie din experiența lor și, la fel, le-au urat succese absolvenților în ceea ce urmează să realizeze. 
      Au avut cuvînt și absolvenții din treapta primară, elevii din clasa a IV-a, ghidați de către dna Șaitan Elena, învățătoare, mulțumind tuturor celor implicați în formarea lor, adunând într-un buchet cuvinte alese și melodii frumoase. 
       Și în cele din urmă careul solemn a fost încheiat cu ultimul sunet de clopoțel. Suntem convinşi că absolvenții noștri vor duce faima gimnaziului chiar și peste hotarele țării noastre